Ένα Προνόμιο για τους κατόχους της Κάρτας Εγγύησης και Προνομίων της Peramax

Κερδίστε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 50€ για την απόκτηση του θρυλικού Peg Perego Santa Fe. Το καλύτερο δώρο για τα πρώτα Χριστούγεννα του μικρού σας!

Αυτά τα Χριστούγεννα η ΠΕΡΑΜΑΞ προσφέρει στους κατόχους της Κάρτας Εγγύησης και Προνομίων τη δυνατότητα να αποκτήσουν το θρυλικό παιδικό τρενάκι Santa Fe της Perego (αξίας 219,99€) με έκπτωση 50€-μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί για 30 συνολικά εκπτωτικά κουπόνια.


Τα εκπτωτικά κουπόνια, θα διατεθούν κατόπιν κλήρωσης σε 30 κατόχους της Κάρτας Εγγύησης και Προνομίων της Peramax. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι οι κάτοχοι κάρτας η οποία ενεργοποιήθηκε από την 1/1/2021 έως και την 9η Δεκεμβρίου 2021.Η κλήρωση θα διεξαχθεί την 10η Δεκεμβρίου 2021 στα γραφεία της Peramax και οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στην παρούσα ιστοσελίδα.
Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση και χαρίστε στο παιδάκι σας το καλύτερο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα.

Santa Fe Train 6V | Peg Perego.

To Sante Fe είναι το τρένο της Peg Perego, που είναι κατάλληλο για παιδάκια 1 ½ έως 3 χρονών. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία-με την υψηλά standards ποιότητας και ασφάλειας που προσφέρει η Peg Perego.


To μοναδικό Sante Fe διαθέτει δώδεκα ράγες, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς αυτές, σε χαλιά ή μαλακές επιφάνειες. Επίσης διαθέτει ηλεκτρονικούς ήχους που προσομοιάζουν με αληθινό τρένο και θα ξετρελάνουν τους μικρούς οδηγούς. Για μεγαλύτερη διαδρομή και απόλαυση στο παιχνίδι, διατίθενται έξτρα ράγες (πωλούνται χωριστά)

Κάρτα Εγγύησης και Προνομίων Peramax

H κάρτα εγγύησης και προνομίων της Peramax συνοδεύει την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος που αντιπροσωπεύει και διαμένει η ΠΕΡΑΜΑΞ ΑΕ στην Ελληνική αγορά. Σε κάθε αγορά σας από φυσικό ή και ηλεκτρονικό κατάστημα, ζητήστε την κάρτα εγγύησης και προνομίων της ΠΕΡΑΜΑΞ και διασφαλίστε:

  • Τρία χρόνια εγγύησης (Ένα χρόνο επέκταση εγγύησης δωρεάν).
  • Άμεση δωρεάν πρόσβαση στο τμήμα Service της ΠΕΡΑΜΑΞ.
  • Δωρεάν παροχή εργασιών Service για πάντα.
  • Συμμετοχή σε κληρώσεις και άλλα προνόμια.

Αν έχετε πραγματοποιήσει κάποια αγορά προϊόντος των οίκων που εκπροσωπούμε, από μη συνεργαζόμενο κατάστημα- σας παρέχουμε τη δυνατότητα απόκτησης της Κάρτας προς 100€ / έτος, μέχρι 60 ημέρες από την αγορά (απαραίτητη η απόδειξη αγοράς) και μετά από έλεγχο της κατάστασης του προϊόντος