Οικογένεια καθισμάτων Britax –Advansafix

Είναι σίγουρο πως η αναζήτηση ενός ασφαλούς και ποιοτικού παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου θα μας φέρει μπροστά στις επιλογές που μας προσφέρει η οικογένεια καθισμάτων Advansafix της Britax

Britax –Advansafix

Και τα τρία καθίσματα-μέλη της οικογένειας Britax –Advansafix αποτελούν εξαιρετικές επιλογές καθώς συγκεντρώνουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Και τα τρία καθίσματα, όπως και όλα τα καθίσματα Britax, είναι κατασκευασμένα στη Γερμανία. Είναι φτιαγμένα με φροντίδα και χρήση της υψηλής τεχνολογίας της Britax Romer
  • Όλα τα μέλη της Οικογένειας Advansafix καλύπτουν το ηλικιακό group 1|2|3 δηλαδή είναι κατάλληλα για παιδιά βάρους 9-36kg (ύψος 76-150cm)
  • Είναι εξοπλισμένα με τα πλέον αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και έχουν περάσει από αυστηρά test ασφαλείας (ADAC κ.α)
  • Τα καθίσματα αυτοκινήτου της οικογένειας Advansafix συνοδεύουν το παιδί σας μέχρι εκείνη την ηλικία που δεν θα χρειαστούν άλλο κάθισμα (μέχρι την ηλικία των 12 ετών περίπου)
  • Ένα κοινό γνώρισμα όλων των καθισμάτων είναι η παροχή πρόσθετης ασφάλειας που παρέχει σε ενδεχόμενη σύγκρουση το Britax Pivot Link System (το οποίο μειώνει το μέγεθος της δύναμης πρόσκρουσης που εξασκείται πάνω στο παιδί)
  • Για την πρόσδεση-τοποθέτηση μέχρι τα 3,5 πρώτα έτη χρήσης του καθίσματος, πρέπει να χρησιμοποιηθεί επιπλέον του προηγμένου συστήματος ISOFIX+ και το σύστημα TOPTEATHER το οποίο θα ενισχύσει περισσότερο τη σταθερότητα του καθίσματος.
  • 3 χρόνια εγγύησης με την Κάρτα Εγγύησης και Προνομίων της Peramax

BRITAX Advansafix M i-Size

Βασισμένο στο βραβευμένο και νικητή crash test ADVANSAFIXIV* το ADVANSAFIXMi-Size (76-150 cm) πηγαίνει την ασφάλεια ένα βήμα παραπέρα. Έχει κατασκευαστεί βάσει του νέου κανονισμού i-Size (R219) και έχει ελεγχθεί με τα αυστηρότερα κριτήρια και crash τεστ στο ιδιόκτητο crashtest κέντρο της Britax. Παρέχει έξτρα προστασία με τις ζώνες 5 σημείων που φοριούνται περισσότερο (έως 21 κιλά) για τα μικρότερα παιδιά.

Κυκλοφορεί σε τέσσερα υπέροχα χρώματα

Βρείτε το στο Δίκτυο Συνεργατών

BRITAX Advansafix IV R

Ένα από τα πιο διάσημα παιδικά καθίσματα της Britax Römer, έρχεται σε νέα, βελτιωμένη στην ασφάλεια και στην άνεση έκδοση. Κατασκευασμένο στην Γερμανία, με τον νέο σχεδιασμό του και με top χαρακτηριστικά ασφαλείας, θα καλύψει την ανάγκη για ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις του παιδιού, σε μικρές ή μεγάλες διαδρομές, αμέσως μετά το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου, μέχρι και τα πρώτα 12 χρόνια της ζωής του (9 έως 36 κιλά).

Η ασφάλεια του παδιού σας στα καλύτερα χέρια!
Κυκλοφορεί σε δέκα διαφορετικά χρώματα

Βρείτε το στο Δίκτυο Συνεργατών

BRITAX Advansafix i-Size

Βασισμένο στο βραβευμένο και νικητή crash test ADVANSAFIX IV το Νέο ADVANSAFIX i-Size (76-150 cm) διατηρεί το παιδί σας ασφαλές και άνετο, από 15 μηνών έως 12 ετών. Το κάθισμα έχει εγκριθεί σύμφωνα με το πιο πρόσφατο πρότυπο και παρέχει προστασία με τις ζώνες 5 σημείων (έως 21 κιλά). Εύκολη μετατροπή για χρήση με τη ζώνη ασφαλείας 3 σημείων του οχήματος (για τα μεγαλύτερα παιδιά). Οι αποδεδειγμένες τεχνολογίες XP-PAD και Secure Guard προσφέρουν προστασία μετωπικής πρόσκρουσης, ενώ το SICT προστατεύει το παιδί σας από τις επιπτώσεις μίας σύγκρουσης.

Κυκλοφορεί σε δώδεκα διαφορετικά χρώματα

 

Βρείτε το στο Δίκτυο Συνεργατών