Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε. είναι εταιρεία αντιπροσώπευσης και διανομής βρεφικών ειδών. Ξεκίνησε το 1958 και με συνεχή ανοδική πορεία για πάνω από 50 χρόνια, έχει εδραιωθεί σήμερα σαν ένας από τους σημαντικότερους διανομείς βρεφικών ειδών στην Ελλάδα.

Τα αναγνωρισμένα σήματα αντιπροσώπευσης των ειδών που εισάγει η  εταιρία όπως PEG-PEREGO Ιταλίας , BRITAX-ROMER Γερμανίας κ.α. την καθιστούν σήμερα ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου έχοντας κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της Ελληνικής αγοράς.

Με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή, όπως επίσης και τη φροντίδα για οποιαδήποτε ανάγκη μετά την πώληση των προϊόντων που αντιπροσωπεύει(after sale support) , η ΠΕΡΑΜΑΞ είναι συνώνυμη της ποιότητας και της αξιοπιστίας .  

Η εταιρεία με γνώμονα την συνεχή αναβάθμιση της παρουσίας της και της ποιότητας των υπηρεσιών της στον χώρο των βρεφικών ειδών, δημιούργησε έναν χώρο 3000 m2 όπου λειτουργεί οργανωμένο εκθετήριο, με την πλήρη γκάμα των προϊόντων που διακινεί, καθώς και αποθηκευτικών χώρων ικανών να φιλοξενήσουν μεγάλες ποσότητες αποθεμάτων για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών του κοινού .