Η εταιρεία είναι πλήρως προσηλωμένη σε αυτόν τον στόχο από την πρώτη στιγμή που κατασκεύασε προϊόντα ασφαλείας και αξεσουάρ για τα αυτοκίνητα στις αρχές της δεκαετίας του 1930. Από την ανάπτυξη του πρώτου παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου το 1966 η παιδική ασφάλεια είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα μας. 

Για περισσότερα από 50 χρόνια δεν έχουμε υπολογίσει κόστος και προσπάθεια για να παρέχουμε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια για τα μικρά μας. Αυτήν την στιγμή το 90% των καθισμάτων της Britax κατασκευάζονται στην Γερμανία και την Μ. Βρετανία.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Με την βαριά Γερμανική και Βρετανική κληρονομιά ,η Britax δεσμεύεται να κατασκευάζει τα προϊόντα της στην Ευρώπη. Το 2016 μεταφερθήκαμε στις νέες μας εγκαταστάσεις ,ειδικά φτιαγμένες για την Britax στο Leipheim της Γερμανίας .Αυτές οι νέες εγκαταστάσεις, μας επιτρέπουν να παράγουμε το 90% των παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου και ποδηλάτων στην Γερμανία ή στην Μ.Βρετανία.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα υλικών και υφασμάτων στους γονείς καταναλωτές  , πολύ ανώτερη από τα νόμιμα ευρωπαϊκά standards καθαριότητας και υγιεινής. Από τα ανεξάρτητα αυστηρά τεστ  σε διάφορα στάδια της παραγωγής   ,μέχρι τα πολύ αυστηρά στάνταρ που έχει θέσει η ίδια η Britax για τα προϊόντα της , αλλά και στα υλικά  που προμηθεύεται από τους συνεργάτες της , υπάρχει η αναγνώριση μέσα από διάφορα τεστ οργανισμών ,όπως το Stiftung Warentest στην Γερμανία, όπου συνεχώς λαμβάνουμε την υψηλότερη και καλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία ελέγχου χημικών.

ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ STANDARDS

Στην Britax , το να παραμένουμε στα όσο το δυνατόν ανώτερα standards ασφάλειας  είναι μείζονος σημασίας για εμάς. Για αυτό τον λόγο  πρωτοπορούμε  στον εσωτερικό αυστηρό  έλεγχο και λειτουργούμε 2 παγκοσμίου κλάσεως εγκαταστάσεις κατασκευής των παιδικών καθισμάτων ασφαλείας στην Ευρώπη.

Επίσης το 2017 τέθηκε σε λειτουργία στις εγκαταστάσεις μας, ένα από τα πιο μοντέρνα και τεχνικά αρτιότερα  Crash Test κέντρα παγκοσμίως.

Κάθε μοντέλο της Britax ,ελέγχεται  ενδελεχώς σε διάφορες συνθήκες( διαφορετικά κλίματα, διαφορετικές θερμοκρασίες, διαφορετικές καιρικές συνθήκες, διαφορετικά είδη δρόμου κτλ) ,λαμβάνοντας υπόψη και το παραμικρό συμπέρασμα από τα τεστ αυτά.

 Έγκυροι Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί ελέγχουν σε μόνιμη βάση τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτων και η Britax-Romer καταλαμβάνει σταθερά την υψηλότερη κατάταξη στην βαθμολογία αυτών , καθώς οι όροι ασφαλείας στην κατασκευή  των καθισμάτων μας , είναι κατά πολύ ανώτεροι από του απλούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας για την εγκυρότητα των καθισμάτων που πωλούνται στην ΕΕ.

Επιπροσθέτως θέτουμε αυστηρούς περιορισμούς  με πάνω από 500 χημικά τεστ ,που διεξάγονται από ανεξάρτητα χημικά εργαστήρια ,βάση του πρωτοκόλλου μας, που καλύπτει όλες τις νομικές απαιτήσεις από διεθνείς οργανισμούς ,όπως το REACH.