Γίνε… YPSI και απόλαυσε δωρεάν μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις που εξασφάλισε η ΠΕΡΑΜΑΞ ΑΕ, η επίσημη αντιπρόσωπος της Peg Perego στην ελληνική αγορά.

Το YPSI, το νέο παιδικό καρότσι από την Peg Perego είναι η καλύτερη επιλογή για τη ζωή στην πόλη και όχι μόνο.

Με τον νέο λειτουργικό και ευέλικτο σχεδιασμό του, μπορεί με ευκολία να κινηθεί σε στενούς χώρους και σε πολυσύχναστους δρόμους, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέγιστη άνεση και ασφάλεια για το παιδί.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Τώρα με κάθε αγορά ενός YPSI COMBO EBONY ή POLO έχετε ΔΩΡΟ μια τσάντα αλλαξίερα ALLDAY BAG της Peg Perego.

Δώρο αξίας 89,00€

Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/06/2019 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Peg Perego YPSI

Γιατί το YPSI είναι το απόλυτο παιδικό καρότσι που πρέπει να αποκτήσετε; 

Δείτε μερικά μόνο από τα μοναδικά του χαρακτηριστικά ευελιξίας, ποιότητας και ασφάλειας:

  • Το YPSI έχει μόλις 51 εκατοστά πλάτος για να κινείται με ευκολία παντού, καθώς και αναστρέψιμο κάθισμα που διπλώνει με το πλαίσιο. Επίσης, το κάθισμα του καροτσιού μπορεί να ρυθμιστεί σε 3 θέσεις άνεσης.
  • Διαθέτει τηλεσκοπικό τιμόνι ώστε να μπορεί με μεγάλη ευκολία να ρυθμίζεται στο κατάλληλο ύψος, ενώ η λαβή του τιμονιού, όπως και η μπάρα του καθίσματός του, επενδύεται από οικολογικό δέρμα ραμμένο στο χέρι.
  • H κουκούλα του καθίσματος διαθέτει την ανώτερη βαθμίδα προστασίας από τον ήλιο, UPF50+, ενώ το ύψος της είναι ρυθμιζόμενο, ώστε να προσαρμόζεται στο ύψος του παιδιού καθώς αυτό μεγαλώνει.

Τo κάθισμα του καροτσιού YPSI είναι κατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας 6 μηνών, ενώ γίνεται κατάλληλο και για νεογέννητα με τη χρήση του .

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του καροτσιού Peg Perego YPSI και αποκτήστε το!

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

Κάρτα Εγγύησης και Προνομίων

Με την αγορά του καροτσιού YPSI από οποιοδήποτε κατάστημα, φυσικό ή ηλεκτρονικό, παραλαμβάνετε την Κάρτα Εγγύησης και Προνομίων ΠΕΡΑΜΑΞ. 

Μετά την ενεργοποίηση της κάρτας, απολαμβάνετε τα παρακάτω προνόμια: